vrijdag 4 januari 2013

knutseltip: even-wegdromen-doos

 
Soms zit het even tegen in het leven met werk/ gezondheid / financiën / liefde. Doorhalen wat niet van toepassing is. Of, zoals in mijn geval, alles laten staan. Tja en piekeren is dan  natuurlijk niet de oplossing, maar iets weten is iets anders dan doen.
Dus kon ik het wel gebruiken om af en toe een graai te doen naar een fijn moment. Want die zijn er gelukkig ook nog. Retourtje Amsterdam: inspirerende zangworkshop. Mooi theezakje: middagje film met vriendin. Grappig geïllustreerd bierviltje: jamsessie in de kroeg. En terwijl je je eigen even-wegdromen-doos maakt en hem vult met leuke herinneringen, ben je in ieder geval al een avond niet aan het piekeren. Het is trouwens geen toelatingsexamen voor de kunstacademie, dus aankloten mag. Wellicht, zoals in mijn geval, na een paar portjes wel in gevecht met plakband. Maar hey, het leven is nu eenmaal niet vrij van lijden. Men neme:
- lege doos
- fijne plaatjes: atlaskaartjes (oude agendavulling), plaatjesuit tijdschriften (Flow heeft mooi papier), (vakantie)foto’s, etc.
- schaar
- lijm
- plakband
- leuke-herinner-dingen-triggers als treinkaartjes, takjes, theezakjes.
 
Nou ja, aangezien je vast op de kleuterschool hebt gezeten moet het nu verder wel lukken J