dinsdag 10 december 2013

cursiefje: Jack


Bekentenis: ik ben verliefd op Jack van een paar deuren verderop. Hij is van het type stoere macho, maar ondanks al zijn bravoure draalt en draait hij wel erg lief om me heen. Daar smelt mijn vrouwenhart van. Zijn aanraking is speels en tegelijkertijd heeft het iets dwingends. Weet je, eigenlijk wil hij gewoon te graag. Dat is zo schattig.

Als ik de straat in kom, doet hij net of hij mij niet ziet en ik doe hetzelfde. Terwijl ik natuurlijk wel door heb dat hij me achter de bosjes langs voorbij rent en zich achter het muurtje bij de voordeur van de flat verstopt. Tot ik daar langs loop en hij met vier poten in de lucht tevoorschijn springt, nog net niet “TADAA!” roepend. Waarna hij me spinnend in de armen valt. We hebben echt iets bijzonders. Dacht ik.

Laatst vergezelde Jack me na een kroel- en stoeisessie naar de afvalcontainers aan het eind van de straat. Kijk, dan is het echt dik aan als je samen het vuilnis wegbrengt. Maar toen parkeerde er een dikke Range Rover. Er stapte een man uit en die liep langs de bosjes naar het muurtje bij de voordeur. Jack aarzelde geen seconde, keerde zich om,  schoot achter de bosjes langs en sprong met vier poten in de lucht tevoorschijn toen de man het muurtje passeerde. Ik liep in mijn eentje verder naar de afvalcontainers, smeet de vuilniszak erin en gooide met een harde knal de klep dicht.